Η εμφάνιση της Demy στον τελικό της Eurovision 2017

Η Demy ερμήνευσε το This Is Love και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, καταχειροκροτούμενη από το κοινό! Η αγωνία πλέον μετατίθεται για την ώρα της ψηφοφορίας! Όπως είπαν οι παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς, πριν την ελληνική συμμετοχή προγραμματίστηκε διαφημιστικό διάλειμμα, καθώς οι διοργανωτές χρειάζονταν λίγα λεπτά παραπάνω προκειμένου να στηθούν τα σκηνοθετικά ευρήματα του Φωκά Ευαγγελινού.

Η Demy εμφανίστηκε άνετη και έτοιμη να κερδίσει την Ευρώπη. Με τη φωνή της και τη σκηνική της παρουσία καταχειροκροτήθηκε και κέρδισε τις εντυπώσεις. Με το μπλε να κυριαρχεί στο φόντο της ελληνικής συμμετοχής, η Demy, φορώντας ένα φόρεμα στο χρώμα του δέρματος με βαθύ σκίσιμο στο πόδι, που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο σώμα της, ήταν ανεβασμένη σε μία πλατφόρμα που ανεβοκατέβαινε και δύο άνδρες χορευτές ήταν μέσα στο νερό.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, τα χρώματα εναλλάσσονταν σε κόκκινο και λευκό, ενώ δεν έλειπαν τα οπτικά εφέ, που περιλάμβαναν έναν καταρράκτη που… αλλάζει ροή με τη δύναμη της αγάπης και το ολόγραμμα ενός κοριτσιού που κολυμπάει.

Η σκηνοθετική επιμέλεια του ελληνικού τραγουδιού και η χορογραφία που έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Κίεβο.

0 σχόλια

Πείτε τη γνώμη σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γράψτε εδώ από που θέλετε να μας πείτε...

Sending

©2019 | Eurovision.gr

Forgot your details?

η

Create Account