Η Demy δηλώνει έτοιμη για το Κίεβο

Η Demy στο περιοδικό People

Η Demy μίλησε στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων είπε για την προετοιμασία της ενόψει της Eurovision, τις σκέψεις της για διεθνή καριέρα και αποκάλυψε πως δεν επιτρέπει να της λένε πληροφορίες για τον ανταγωνισμό και το πού την τοποθετούν οι προβλέψεις.

Είχες βάλει τον εαυτό σου σε διαδικασία προετοιμασίας, πριν σου γίνει η πρόταση;
Όχι. Από τη στιγμή που είπα το «ναι» προετοιμάζομαι και ψυχολογικά και σωματικά.

Ενδόμυχα φαντάζομαι πως σε ενδιέφερε να εκπροσωπήσεις τη χώρα στη Eurovision.
Φυσικά, πάντα με ενδιέφερε. Απλά δεν είχα νιώσει πως είμαι έτοιμη. Η Eurovision αποτελούσε ένα τεράστιο πρότζεκτ για μένα, ενώ πάντα υπήρχαν συζητήσεις και με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και με τους συνεργάτες μου στην Panik. Εγώ ήμουν αρνητική μέχρι φέτος, που υπήρξε μια σύμπνοια όλων μας ότι αυτό είναι το momentum.

Δεν ξέρω πόσο παρακολουθείς τα τεκταινόμενα…
Καθόλου. Έχω απαγορεύσει στους συνεργάτες μου να μου τα λένε. Από την οικογένειά μου ξεφεύγουν καμιά φορά πράγματα που διαβάζουν. Αλλά δεν θέλω να μαθαίνω.

Δεν θα ήθελα να με μισήσεις, αλλά πρέπει να σου πω πως σε κορυφαία στοιχηματική εταιρεία του Λονδίνου η πρόκρισή σου στον τελικό θεωρείται σχεδόν σίγουρη, είσαι από τα μεγάλα φαβορί. Το τραγούδι σου στο YouTube έχει ξεπεράσει ήδη τις 1,6 εκατ. θεάσεις. Περίμενες αυτή την άμεση ανταπόκριση ή θεωρούσες πως θα ερχόταν σταδιακά;
Οι Eurofans περίμεναν με αγωνία το τραγούδι λόγω της ομάδας γύρω μου. Ο σκηνοθέτης (Φωκάς Ευαγγελινός) και ο συνθέτης (Δημήτρης Κοντόπουλος) είναι πασίγνωστοι, έχουν επιτυχίες στο θεσμό και περιμένουν πολλά από εκείνους. Κι από εμένα περιμένουν πολλά επίσης, αφού, όταν ανακοινώθηκε πως θα εκπροσωπήσω τη χώρα στη Eurovision, έψαξαν και άκουσαν τα τραγούδια μου. Αυτό από μόνο του, σε ένα fan της Eurovision που με μαθαίνει τώρα, δημιουργεί προσδοκίες. Ενδεχομένως να τους κάνει και πιο αυστηρούς από το φυσιολογικό, αλλά δεν είναι κακό.

Ποιος θα σε συνοδεύσει στο Κίεβο;
Θα έρθουν οι συνεργάτες μου από την Panik, οι άνθωποι που επιμελούνται την εμφάνισή μου και είναι πολύ σημαντικοί. Συνεργάτες από την ΕΡΤ, φυσικά η οικογένειά μου, η αδερφή μου, η ξαδέρφη μου. Χαμός θα γίνει! Όχι πως θα τους βλέπουμε και καθόλου, αλλά θα είναι εκεί για την υποστήριξη.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

0 σχόλια

Πείτε τη γνώμη σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γράψτε εδώ από που θέλετε να μας πείτε...

Sending

©2019 | Eurovision.gr

Forgot your details?

η

Create Account